Renovatiebedrijf Christophe Vandewalle (Dudzele,Brugge): uw referentie voor een badkamerrenovatie of een nieuwe keuken

WAT WE DOEN

RENOVATIE BADKAMER

Kleine badkamer vernieuwen voor een beperkt budget? Of een luxe badkamerrenovatie met alles erop en eraan? Bij Christophe Vandewalle weten we met elk project raad. Groot of klein, we doen het allemaal even graag. We toveren uw badkamer om tot uw droombadkamer.

OPBERGOPLOSSINGEN

Een mooie en vooral praktische dressing, een inbouwkast, … In een huis heeft u heel wat opbergruimte nodig. Christophe Vandewalle zorgt steeds voor de meest praktische opbergoplossing. Met een maatkast wordt de indeling volledig aangepast aan de plek waar deze terecht zal komen, of deze nu tegen een rechte muur, onder een trap of onder het dak geplaatst moet worden. Bovendien worden alle kasten netjes aangewerkt zodat u geen last ondervindt van vervelende stofhoeken.

TWEEDE VERBLIJVEN

Christophe Vandewalle, uw specialist in tweede verblijven.
Wilt u optimaal kunnen genieten van uw tweede verblijf aan de kust of het platteland? Christophe Vandewalle zorgt voor een comfortabele en functionele inrichting van uw tweede woning zodat U hier helemaal tot rust kan komen. U hoeft zich tijdens het interieur- of renovatieproject geen zorgen te maken over regelmatige verplaatsingen naar uw tweede verblijf.

Wij nemen de coördinatie op ons. Wij staan in van het ontwerp tot realisatie van uw tweede verblijf. Wij begeleiden U naar de beste kwaliteit volgens uw verwachtingen en binnen uw budget.

NIEUWE KEUKEN

Bent U op zoek naar een nieuwe keuken? Wilt u de actiefste ruimte in uw woning voorzien van stijl met de nodige functionaliteit en duurzaamheid?
Christophe Vandewalle is uw partner voor kwaliteitsvolle keukens op maat, en binnen elk budget.

Wij staan in voor een totaalconcept met inbegrip van de tegel- schilder- elektriciteits- sanitair- werken. Wij staan in van het ontwerp tot realisatie van uw Keuken, rechtstreeks vanuit eigen atelier of via groothandel. Wij begeleiden u naar de beste kwaliteit volgens uw verwachtingen en binnen uw budget.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
Een vraag over onze diensten? Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.